homeinfoclubshopwallpapershoeboxagendalinksGa naar de facebook paginatwitterrss feed

Agenda

Bij evenementen wordt zo veel mogelijk verwezen naar de websites van desbetreffende organisatoren, maar dat wil niet zeggen dat daar ook daadwerkelijk meer informatie te vinden is. Vaak loopt de site achter, of is niet beschikbaar in een internationaal gangbare taal (lees: Engels). Maar dat is toch beter dan niks (?), en ook hier geldt: Voor meer info, opmerkingen en/of aanmelden van nieuwe evenementen, neem dan contact op met de toer & treffencoördinator. Wil je iets op de website hebben, of als het hier fout staat, of onvolledig, en/of je hebt meer informatie laat het dan a.u.b. de webmaster weten.


WATOC

WATOC Rally ChallengeIeder jaar is er een Rally Challenge, georganiseerd door de World Association of Triumph Owners Clubs. De evenementen die meetellen voor de Rally Challenge zullen herkenbaar zijn door het logo wat je rechts ziet.
De agenda kan je hier (WATOC site) zien. De meetellende evenementen in onze agenda zijn te herkennen aan het WATOC logo*.
(*onder voorbehoud, afhankelijk van de informatie die ik (niet) krijg)

Om je kilometers bij te houden en aan te melden kan je het inschrijfformulier downloaden (PDF, mocht je het bestand niet kunnen openen, (lijkt me sterk) dan heb je de Acrobat Reader nodig).

Voor meer info over de WATOC Rally Challenge, WATOC-evenementen of WATOC in het algemeen, zie WATOC, de WATOC op facebook of neem contact op met de International Liaison Officer.


Eenhoorn

In 1980 op 17 maart is de Stichting Eenhoorn Federatie opgericht. De stichting is opgericht voor belangenbehartiging voor de Engelse motormerken clubs in Nederland. Voornamelijk bij gezamenlijk te organiseren evenementen. Meer info.

Eenhoorn FederatieDe evenementen met het Eenhoorn logo zijn dus toegankelijk voor leden van alle aangesloten clubs. Waaronder de TOCN.

Meer info bij onze Eenhoorn-vertegenwoordiger.

 

 

 


april

5 Eenhoorn Evenement

Indoor EenhoornFlyer

Geannuleerd vanwege COVID-19

18-19 TOCN Evenement

Voorjaarstreffen TOCNFlyer

Geannuleerd vanwege COVID-19

 


juni

19-21 TOCN Evenement

Trumpet 2020Flyer

Geannuleerd vanwege COVID-19

 

 


Klassieke [demo] races, cross en trail blijken aan veelvuldige veranderingen onderhevig, raadpleeg bij twijfel altijd de informatienummers en/of internetsites!

 

NK Classics

Classic Racing Team

Historische Motorsport Vereniging

Classic Motor Sport

"We had a wonderful ride on the 120 to win the Thruxton 500 mile race"


   
Created by Creangelo terug  naar boven  
december World SuperSport Eerstkomende TOCN evenement Eerstkomend TOCN Evenement oktober november januari februari maart april mei juni juli augustus september